Диана Христова

Диана Христова - Ортомедикс

Диана Христова

Бях на тридесет години, когато ми откриха рядък вид рак на меките тъкани, много агресивен. Наложи се ампутация като единствен вариант да продължа да живея... Сега ползвм протеза за крак и се движа нормално.

За протезата: - Ортомедикс

За протезата:

"Бих препоръчала Ортомедикс, защото там срещнах разбиране, срещнах отзивчиви хора. Всяка едно трудност и всяка една пречка, която срещнахме по време на протезирането бе отстранявана. Те не се отказаха, аз не се отказах и така получих протезата, която ми позволява да бъда един пълноценен човек."

Протезиране на долен крайник

Какво направихме?

Консултация

Изработка на протеза

Обучение за ползване

Колтролни прегледи

Научете повече за протезите за крака ( долни крайници )

Протези за крака
Диана Христова - Интервю

Диана Христова - Интервю

Историята на Диана Христова

Казвам се Диана Христова, на тридесет и три години от Варна, рентгенов лаборант в онкологията.

Бях на тридесет години, когато ми откриха рядък вид рак на меките тъкани, много агресивен. Наложи се ампутация като единствен вариант да продължа да живея. Човек не мисли в такъв момент, а блокира…. Първо идва отричането, че не може да ти се случи на теб такова неща.. защо точно на теб? След това идва надеждата, че всичко ще се оправи и това не е края на света, нещата могат да бъдат и по-добри.

Първата ми протеза беше направена в Турция. Беше тежка, не можех да пътувам дълго време с колата и не можех да си свивам коляното, но на този етап мислех, че това е най-доброто, което мога да получа.

След като посетих Отромедикс, ми обясниха кои протези са подходящи за мен. Какво мога да очаквам от различните видове протези и че мога да бъда активния човек, който съм била до сега. Останах много доволна, всичко ми беше обяснено точно, ясно – на разбираем език и останах изключително доволна.

Чувствам се много пълноценен човек. Отново започнах да спортувам, гледам си децата. Обичам да обикалям забележителностите на България и да си поставяме все по-високи цели. Качвам стълби, бягам, скачам, нямам абсолютно никакви ограничения относно движението.

Бих препоръчала Ортомедикс, защото там срещнах разбиране, срещнах отзивчиви хора. Всяка едно трудност и всяка една пречка, която срещнахме по време на протезирането бе отстранявана. Те не се отказаха, аз не се отказах и така получих протезата, която ми позволява да бъда един пълноценен човек.

Мога да ги посъветвам другите като мен да вярват. Да вярват в себе си и че мечтите се постигат, няма нищо невъзможно дори и с протеза. Успех и вяра!

Искаш да се свържем с теб?

ВИЖТЕ ДРУГИ ИСТОРИИ

Направете запитване

Ortomedics - видео консултация
Затвори

Онлайн консултация

Видео разговор през вайбър, скайп или друга платформа - ЦЕНА 28 лв. / 1 час

Услугата е дистанционна проверка на протезата, коята се ползва и не е изработена от нашата фирма. Различни упражнения за редуциране на контрактури, подготовка на пациента за предстоящото протезиране, методи и похвати за балансиране и редуциране на проблеми с вестибуларния апарат. Проверка на общото състояние и информиране на ползвателите.

След направена заявка наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение. След потвърждение в рамките на 1 час трябва да направите банков превод на: IBAN: ******* Ако плащането не се направи в рамките на 1 час консултацията се отменя.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.