Димитър Ралчев

Димитътр Ралчев - Ортомедикс

Димитътр Ралчев

Казвам се Димитър Ралчев, на петдесет и две години от град Русе, млад пенсионер съм. Получих тромбофлебит, направиха ми неуспешна операция и се наложи ампутация на крака ми. В момента живея пълноценно благодарение на протеза за крак от Ортомедикс.

За протезата: - Ортомедикс

За протезата:

"Чувствам се най-пълноценния човек. Мога да карам кола, мога да ходя на дискотеки и да танцувам. Разхождам се със семейството си и не се уморявам, просто всичко ми е перфектно. Няма място за притеснение, всичко ще е наред!"

Протезиране на долен крайник

Какво направихме?

Консултация

Изработка на протеза

Обучение за ползване

Колтролни прегледи

Научете повече за протезите за крака ( долни крайници )

Протези за крака
Димитътр Ралчев - Видео

Димитътр Ралчев - Видео

Историята на Димитътр Ралчев

Казвам се Димитър Ралчев, на петдесет и две години от град Русе, млад пенсионер съм. Получих тромбофлебит, направиха ми неуспешна операция и се наложи ампутация на крака ми.

Бях съкрушен от тази история, но реших да си направя протеза и да се върна към нормалния си живот. Беше ми много трудно. Научих се да ходя с патерици, направих си протеза.

Ортомедикс се отнесоха много добре към мен. Преди това ходих при няколко протезиста, но не ми хареса нито тяхното отношение, нито протезите им. Когато дойдох в Ортомедикс, те се отнасяха с мен като с нормален човек, а не като с инвалид и ми направиха съвършената протеза.

Чувствам се най-пълноценния човек. Мога да карам кола, мога да ходя на дискотеки и да танцувам. Разхождам се със семейството си и не се уморявам, просто всичко ми е перфектно.

Няма място за притеснение, всичко ще е наред!

Искаш да се свържем с теб?

ВИЖТЕ ДРУГИ РАЗКАЗИ

Направете запитване

Ortomedics - видео консултация
Затвори

Онлайн консултация

Видео разговор през вайбър, скайп или друга платформа - ЦЕНА 28 лв. / 1 час

Услугата е дистанционна проверка на протезата, коята се ползва и не е изработена от нашата фирма. Различни упражнения за редуциране на контрактури, подготовка на пациента за предстоящото протезиране, методи и похвати за балансиране и редуциране на проблеми с вестибуларния апарат. Проверка на общото състояние и информиране на ползвателите.

След направена заявка наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение. След потвърждение в рамките на 1 час трябва да направите банков превод на: IBAN: ******* Ако плащането не се направи в рамките на 1 час консултацията се отменя.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.