Станислав Вичев

Станислав Вичев - Ортомедикс

Станислав Вичев

Станислав е на 50 години, живее във Варна и се занимава с частен бизнес. Губи крака си по време на катастрофа с мотоциклет, в момента ползва протеза за крак и се движи нормално.

За протезата: - Ортомедикс

За протезата:

"Чувствам се напълно пълноценен, всичко това, което можех да правя преди злополуката - мога да прая и сега. Мога да водя същия активен живот, който съм водил и преди. Мога да бягам, да карам колело, мотор, да играя тенис, да плувам и да работя нормално. Бих препоръчал екипа на Ортомедикс, защото всички неща, които ми бяха обещани, се случиха и мисля, че хората не трябва да имат притеснения за бъдещия си живот."

Протезиране на долен крайник

Какво направихме?

Консултация

Изработка на протеза

Обучение за ползване

Колтролни прегледи

Научете повече за протезите за крака ( долни крайници )

Протези за крака
Станислав - Интервю

Станислав - Интервю

Историята на Станислав Вичев

Аз се казвам Станислав Вичев и съм на петдесет години. Живея във Варна и се занимавам с частен бизнес.

Преди две години претърпях пътна злополука с мотоциклет, в последствие, на която си загубих левия крак. Месеци по-късно бях протезиран.

Бях уплашен за кратко време, но имах положителен пример с мой близък, който познавам от над двадесет години и нямах никаква представа, че има протеза. Той води напълно пълноценен живот. Постепенно уплахата при мен отмина и видях, че животът продължава.

След консултация с екипа на Ортомедикс, получих обещание, че ще мога да водя същия пълноценен живот, който съм водил и преди. Така и стана, чувствам се пълноценен, всичко това, което можех да правя преди, мога да правя и сега. Мога да бягам, да карам колело, мотор, да играя тенис, да плувам, както и да работя, така че мисля, че нямам никакви ограничения.

Бих препоръчал екипа на Ортомедикс, защото всички обещания, които ми бяха дадени се случиха и мисля, че хората не трябва да имат притеснения за бъдещия си живот.

Искаш да се свържем с теб?

ВИЖТЕ ДРУГИ РАЗКАЗИ

Направете запитване