Протези за крака ( долни крайници )

Протези за крака ( долни крайници )

Изработка под 1 месец

Тук ще намерите богата гама от продукти и услуги осигуряващи ефективна рехабилитация и социална интеграция

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Работим с НЗОК

Можете да финансирате протезата си по общата програма на НЗОК

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
Направи Консултация сега!

ВИЖТЕ ВИДЕО ИСТОРИИ

БЕДРЕННИ ПРОТЕЗИ - Ортомедикс

БЕДРЕННИ ПРОТЕЗИ

Ортомедикс Лаб е производител на протези за горни и долни крайници, и търговец на дребно на медицински изделия, помощни средства и приспособления осигуряващи ефективна рехабилитация и социална интеграция на хората със специални нужди и тези в неравностойно положение.

ПОДКОЛЯННИ ПРОТЕЗИ - Ортомедикс

ПОДКОЛЯННИ ПРОТЕЗИ

Подколянните протези ( протези за долни крайници ) са строго специфични. От правилната им изработка зависи дали човек ще избягва да я носи или ще ходи така, че околните няма да разбират за носената от него подколянна протеза.

ЧАСТИЧНИ СИЛИКОНОВИ ПРОТЕЗИ - Ортомедикс

ЧАСТИЧНИ СИЛИКОНОВИ ПРОТЕЗИ

Частичните силиконови протези се използват най-често за глезена или пръстите на краката. Частичната силиконова протеза е малка, но от качеството и зависи качеството на живот на пациента.

ВИЖ НАШИЯТ ПРОДУКТ В ДЕЙСТВИЕ

ВИЖ НАШИЯТ ПРОДУКТ В ДЕЙСТВИЕ

Протези от Ортомедикс

Ортомедикс се отличава в областта на протезирането, като предлага индивидуално изработени протези за горни и долни крайници. Основана през 2012 г., компанията разширява своите услуги през 2014 г. със създаването на специализирана Лаборатория за Протезиране.

Екипът на Ортомедикс, съставен от висококвалифицирани ортопедични техници с международно призната квалификация, е посветен на предоставянето на иновативни и качествени решения за хора с ампутации. С участието в международни изложения и семинари, Ортомедикс се стреми да предложи най-съвременните технологии в областта на протезирането, включително електронни стави и специализирани гилзи.

Приоритетът на компанията е да осигури на своите клиенти протези, които са не само функционални, но и максимално удобни, за да подобрят качеството на живот и мобилността им.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Трябва ли да ви посетя на място?

Не. Нашите специалисти извършват домашни посещения и консултации, няма значение в коя точка на България се намирате, ние можем да Ви посетим.

От какви материали са протезите за крака?

Протезите за долни крайници се изработват от олекотени алуминиеви компоненти, не се използват колани, а еластични и удобни бандажи, а силиконовите гилзи са с наносребро - това е антибактериална материя.

Ако протезата не ми е удобна какво следва?

При всички протези имате право на корекция. При корекцията протезите за долни крайници се коригират така, че да паснат най-точно на пациента. При краката има специални носещи точки, на които е важно протезата да приляга плътно.

ПОПИТАЙТЕ ЗА ВАШАТА ПРОТЕЗА

Ампутацията - предизвикателство за нов старт

Активността е важна част от ежедневието на всеки човек. Точно за това ние от Ортомедикс разработваме персонални бедрени протези, които могат да ви осигурят пълноценна мобилност за да изпълнявате спокойно и със самочувствие своите ежедневни дейности.

Част от хората с ампутиран долен крайник са на възраст, но това не е от значение.

За нас от Ортомедикс от значение са а удобството и комфорта на пациента.

Протезата е механично устройство, което понякога се нуждае от ремонт.

Ние се грижим за поддръжката, корекцията и ремонта на протезите.

В протезирането няма бариери и пречки независимо от възрастта, като най-важното е протезата да отговаря на всичките Ви нужди.

За нас

Нашите клиенти

Удобни и комфортни протези

Ортопедичките техници, които работят в лаборатория за протезране ортомедикс използват най-съвременни технологии за моделиране на приемни гилзи.

С тяхна помощ ще възвърнете отново своята увереност за активни дейности, а дискомфортът няма да бъде пречка за това!

Не позволявайте на ампутацията да промени начина Ви на живот!

Процесът на опознаване с протезата - Ортомедикс

Процесът на опознаване с протезата

При всички пациенти се процедира различно. Обикновено процесът по протезирането на бедрото започва няколко седмици след ампутацията. Отначало ще ви се осигури тестова протеза (временна).

Тестова протеза - Ортомедикс

Тестова протеза

Тя няма да изглежда толкова привлекателно за да може протезистта да извършва промени по напасването на вашата бъдеща бедрена протеза, най-вече в областта на коляното.

Обучение - Ортомедикс

Обучение

Следва процесът на „обучение“ или така наречената физиотерапия. Тук се учите да ходите отново, използвайки временната бедрена протеза. Този период е от изключителна важност, защото през него се установяват всички чувствителни точки по ампутираната част и се взимат мерки за тяхното отстраняване.

Постоянна протеза - Ортомедикс

Постоянна протеза

За постоянната бедрена протеза се счита тази, с която се чувствате най-комфортно и покрива всички изисквания и нужди.

Попитайте за Вашата протеза

Не чакайте до последно

Добре е да направите консултация и да Ви вземат мерки колкото се може по-рано.

Нашите специалисти ще Ви дадат полезни съвети, които ще Ви помогнат по-леко да преживеете травмата и да се възстановите.

Ортомедикс е производител на протези за горни и долни крайници, и търговец на дребно на медицински изделия, помощни средства и проспособления осигуряващи ефективна рехабилитация и социална интеграция на хората със специални нужди и тези в неравностойно положение, тук ще намерите най-доброто решение.

Новини

Задайте въпрос тук

Искаш да се свържем с теб?

Ortomedics - видео консултация
Затвори

Онлайн консултация

Видео разговор през вайбър, скайп или друга платформа - ЦЕНА 28 лв. / 1 час

Услугата е дистанционна проверка на протезата, коята се ползва и не е изработена от нашата фирма. Различни упражнения за редуциране на контрактури, подготовка на пациента за предстоящото протезиране, методи и похвати за балансиране и редуциране на проблеми с вестибуларния апарат. Проверка на общото състояние и информиране на ползвателите.

След направена заявка наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение. След потвърждение в рамките на 1 час трябва да направите банков превод на: IBAN: ******* Ако плащането не се направи в рамките на 1 час консултацията се отменя.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.