Лиляна Неделчева

Лиляна Неделчева - Ортомедикс

Лиляна Неделчева

Казвам се Лиляна Неделчева - на 42 години, продавач-консултант за продажба на обувки. В Ортомедикс дойдох по препоръка на мой познат, защото от предната фирма не съм доволна. В лицето на фирмата намерих добро отношение, разбирателство и всичко, което исках те го предоставиха и го направиха идеалната протеза за крак, с която се чуствам добре и ходя нормално..

За протезата: - Ортомедикс

За протезата:

Съпруга на Лиляна: съгласен съм с мнението на съпругата ми, отношението на представянето на фирмата е различно от това, което преди получаваме - от другата фирма. Въобще самото прохождане и вниманието, което получаваме от Ортомедикс е много задоволително.

Протезиране на долен крайник

Какво направихме?

Консултация

Изработка на протеза

Обучение за ползване

Колтролни прегледи

Научете повече за протезите за крака ( долни крайници )

Протези за крака
Лиляна Неделчева - Интервю

Лиляна Неделчева - Интервю

Историята на Лиляна Неделчева

Лиляна Неделчева: със старите протези получих падане и си счупих подбедрицата на левия крак. След продължително лечение реших Ортомедикс да ми направят протези, но си мислех, че няма да мога да вървя, защото имаше изменения в сами чукан. Направиха ми протези и още с първото обуване нямах никакви проблеми. Освен удобството, естетически е прекрасно, няма нио общо с работата на другите фирми.

Съпуга на Лиляна: според мен относно естетическия вид на протезите, съпругата ми остана очарована. Тя е ползвала протези и на други фирми и няма нищо общо. Наистина изглеждат така, както би трябвало да изглеждат краката на една млада жена.

Искаш да се свържем с теб?

ВИЖТЕ ДРУГИ РАЗКАЗИ

Направете запитване

Ortomedics - видео консултация
Затвори

Онлайн консултация

Видео разговор през вайбър, скайп или друга платформа - ЦЕНА 28 лв. / 1 час

Услугата е дистанционна проверка на протезата, коята се ползва и не е изработена от нашата фирма. Различни упражнения за редуциране на контрактури, подготовка на пациента за предстоящото протезиране, методи и похвати за балансиране и редуциране на проблеми с вестибуларния апарат. Проверка на общото състояние и информиране на ползвателите.

След направена заявка наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение. След потвърждение в рамките на 1 час трябва да направите банков превод на: IBAN: ******* Ако плащането не се направи в рамките на 1 час консултацията се отменя.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.