Лиляна Неделчева

Лиляна Неделчева - Ортомедикс

Лиляна Неделчева

Казвам се Лиляна Неделчева - на 42 години, продавач-консултант за продажба на обувки. В Ортомедикс дойдох по препоръка на мой познат, защото от предната фирма не съм доволна. В лицето на фирмата намерих добро отношение, разбирателство и всичко, което исках те го предоставиха и го направиха идеалната протеза за крак, с която се чуствам добре и ходя нормално..

За протезата: - Ортомедикс

За протезата:

Съпруга на Лиляна: съгласен съм с мнението на съпругата ми, отношението на представянето на фирмата е различно от това, което преди получаваме - от другата фирма. Въобще самото прохождане и вниманието, което получаваме от Ортомедикс е много задоволително.

Протезиране на долен крайник

Какво направихме?

Консултация

Изработка на протеза

Обучение за ползване

Колтролни прегледи

Научете повече за протезите за крака ( долни крайници )

Протези за крака
Лиляна Неделчева - Интервю

Лиляна Неделчева - Интервю

Историята на Лиляна Неделчева

Лиляна Неделчева: със старите протези получих падане и си счупих подбедрицата на левия крак. След продължително лечение реших Ортомедикс да ми направят протези, но си мислех, че няма да мога да вървя, защото имаше изменения в сами чукан. Направиха ми протези и още с първото обуване нямах никакви проблеми. Освен удобството, естетически е прекрасно, няма нио общо с работата на другите фирми.

Съпуга на Лиляна: според мен относно естетическия вид на протезите, съпругата ми остана очарована. Тя е ползвала протези и на други фирми и няма нищо общо. Наистина изглеждат така, както би трябвало да изглеждат краката на една млада жена.

Искаш да се свържем с теб?

ВИЖТЕ ДРУГИ РАЗКАЗИ

Направете запитване