Електронно Коляно

Електронно Коляно

Изработка за 4 седмици

Изберете нашите услуги и получете индивидуализиранo електронно коляно, предоставено бързо и ефикасно.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Партньорство с НЗОК

Получете вашето електронно коляно с подкрепата на НЗОК - научете как да кандидатствате бързо и лесно.

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
Направи Консултация сега!

ВИЖТЕ ВИДЕО ИСТОРИИ

Електронни/миоелектрични колена - Ортомедикс

Електронни/миоелектрични колена

Колената с електронно управление осигуряват най-голяма динамика и безопасност. С помощта на приложение пациентът може сам да променя настройките, в зависимост от осъществяваната активност. Цените на електронните компоненти са по-високи, но функциите и предимствата, които предлагат определено си заслужават.Степен на активност 3-4.

Електронни/миоелектрични стъпала - Ортомедикс

Електронни/миоелектрични стъпала

  • Механично стъпало с движение – със шарнир и тампон (отпуска се от НЗОК).Степен на мобилност 1.
  • Механично стъпало без движение – сач (отпуска се от НЗОК) Подсилено ходило с твърд глезен без движение.Степен на мобилност 1.
  • Карбонови ходила
  • Благодарение на няколкото оси на ротация, те позволяват свободно движение по неравни повърхности и по терени с наклон, като същевременно придават усещането за контрол и стабилност. Предназначени са да съхраняват енергията, която човек изразходва при вървене, като в същото време придават естествена и плавна походка.Степен на мобилност 2-3-4.

    *Някои карбонови стъпала имат глезенни стави, които увеличават функциите, движенията и лекотата на вървене. Към тези без, може да се добави отделно глезен за да се постигне същия резултат.

Електронни/микропроцесорни ходила - Ортомедикс

Електронни/микропроцесорни ходила

Усъвършенстваната микропроцесорна технология предлага на пациентите широк спектър от функции. Фокусирани са върху това да успеят да имитират възможно най-добре естествената моторика и движение на тялото. Предлагат несравнима помощ, като това да възприемат различни скорости, да се адаптират според височината на платформата на обувката и към променящи се терени, и ежедневни ситуации. Степен на мобилност 2-3-4.

ВИЖ НАШИЯТ ПРОДУКТ В ДЕЙСТВИЕ

ВИЖ НАШИЯТ ПРОДУКТ В ДЕЙСТВИЕ

Електронни колена от Ортомедикс

Електронните колена са истински пробив в областта на протезирането. Те дават шанс за максимално естествено движение и адаптация. Стабилната и естествена походка дава на пациентите ново самочувствие и много по-високо качество на живот. Реакцията на коляното спрямо повърхността и темпото на движение се регулират автоматично от интегриран в протезата микропроцесор. . Тази своевременна адаптация осигурява максимално естествена дължина и честота на крачките като същевременно води до високо ниво на динамика и безопасност. Пациентите могат да контролират процесите през мобилно приложение. Въпреки привидно по-високата си цена, електронните колена всъщност имат предимства, които напълно оправдават и надхвърлят финансовата си стойност. Те създават максимален синхрон между крайника и протезата и създават трайно усещане за пълен контрол над движението.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

За кого са подходящи електронните колена?

За всички пациенти, за които е достатъчно точно този вид протезиране за да извършват максимално естествено придвижване и да водят нормален начин на живот. Нашите специалисти извършват обстоен преглед и предлагат на пациентите максимално ефективното решение конкретно за техните нужди.

Мога ли да сменя коляното ако се окаже, че не мога да се движа нормално с него?

Както при всички продукти на Ортомедикс и при електронните колена пациентите имат право на корекции до постигане на търсения ефект. Екипът ни е силно ангажиран с постигането на максимален комфорт и грижата ни към пациентите не приключва с първоначалния избор на протезата.

Сложно ли е управлението, в сравнение с това на обикновените протези?

В никакъв случай! Управлението е максимално опростено и напротив – дава усещането на пациентите за пълен контрол над функциите на протезата. Винаги провеждаме детайлно обучение на пациентите след поставяне на електронно коляно, като в последствие сме на разположение при необходимост от помощ.

ПОПИТАЙТЕ ЗА ВАШЕТО ЕЛЕКТРОННО КОЛЯНО

Електронно коляно – ново самочувствие и път към качествен живот

Ортомедикс има ясна и конкретна мисия при изработката на всички свои продукти – нормално движение, максимален комфорт и пълноценен живот на пациентите. Електронните колена не правят изключения. Те стават естествена част от живота на пациентите ни и променят негативната асоциация, която може да носи думата „протеза“.

Всички корекции и ремонти на колената са ангажимент на Ортомедикс

Нашите специалисти са на разположение винаги, когато е необходима помощ

Електронните колена са подходящи за всеки пол и възраст

Ортомедикс не допуска компромиси с комфорта на пациента

В протезирането няма бариери и пречки независимо от възрастта, като най-важното е протезата да отговаря на всичките Ви нужди.

За нас

Нашите клиенти

Електронни колене, които носят удобство и сигурност

Ортомедикс предлага решения, които гарантират на пациентите максимално ниво на удобство и сигурност. Спокойствието на пациентите, че могат да разчитат на своите протези напълно и това не е притеснение в съзнанието има, им дава възможност да се концентрират в ежедневните си дейности.

Електронните колена стават естествена част от движението и връщат пациентите към пълноценен живот!

Попитайте за Вашето електронно коляно

Не оставайте шанса си за нормален живот за утре!

Качествените протези не само носят удобство и комфорт, а и влияят благотворно на цялостното състояние и ергономична позиция на тялото. Усещането за комфорт и сигурност на движението, което дават електронните колена, дава възможност за спорт, ефективна работа и развлечение. Това предпазва организма от вредите от евентуално обездвижване и го поддържа здрав и активен.

Новини

Задайте въпрос тук

Искаш да се свържем с теб?

Ortomedics - видео консултация
Затвори

Онлайн консултация

Видео разговор през вайбър, скайп или друга платформа - ЦЕНА 28 лв. / 1 час

Услугата е дистанционна проверка на протезата, коята се ползва и не е изработена от нашата фирма. Различни упражнения за редуциране на контрактури, подготовка на пациента за предстоящото протезиране, методи и похвати за балансиране и редуциране на проблеми с вестибуларния апарат. Проверка на общото състояние и информиране на ползвателите.

След направена заявка наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение. След потвърждение в рамките на 1 час трябва да направите банков превод на: IBAN: ******* Ако плащането не се направи в рамките на 1 час консултацията се отменя.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.