Протези за горни крайници

Протези за горни крайници

Бърза изработка

Протезите за горни крайници се изработват за по-малко от месец.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Финансиране от НЗОК

Работом съсместно с НЗОК, като изработката и материалите могат да бъдат поети

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ
Направи Консултация сега!
ПОДЛАКЪТНИ ПРОТЕЗИ - Ортомедикс

ПОДЛАКЪТНИ ПРОТЕЗИ

Ортомедикс е сред водещите производители на протези за горни крайници у нас. Сред тях са и подлакътните козметични модулни протези, които са възможно най-леките за страната протези, които са търсени и от чужбина.

НАДЛАКЪТНИ ПРОТЕЗИ - Ортомедикс

НАДЛАКЪТНИ ПРОТЕЗИ

Надлакътните механични и козметични модулни протези, които произвежда Ортомедикс, са както активни, така и пасивни, като и двата вида са широко търсени и у нас, и в чужбина заради високите си практически и естетически качества.

ЧАТИЧНИ СИЛИКОНОВИ ПРОТЕЗИ - Ортомедикс

ЧАТИЧНИ СИЛИКОНОВИ ПРОТЕЗИ

Частичните силиконови протези се прилагат обикновено за заместване на китката или пръстите на ръцете. Частичната силиконова протеза е маломерна, но от нейното качество зависи и качеството на живот на нашите пациенти.

Протези за горни крайници от Ортомедикс

Ортомедикс извършва изработка на протези за горни крайници, както и частични силиконови протези. Лабораторията ни се намира в град Варна, но извършваме и домашни посещения на територията на България. Повече информация можете да намерите на посочените телефони или контактни форми.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Трябва ли да дойда?

Ако желаете можете да дойдете на място в нашата лаборатория или наш специалист да Ви посети, за да проведе консултация и да вземе размери за протезата.

От какво се изработват протезите?

Протезите се изработват от леки и здрави материали, съобразени с начина Ви на живот. Изработваме както стандартни протези, така и спортни или други специфични.

Имам ли право ка корекция?

Да, имате право на корекция. Нашите специалисти правят всичко възможно протезата да Ви е по мярка и да Ви е удобна.

ПОПИТАЙТЕ ЗА ВАШАТА ПРОТЕЗА

Най-добро протезиране за горни крайници

Както естетически, така и функционално протезите за горни крайници на ортомедикс ще задоволят и най-малките Ви нужди. Ортомедикс предлага спортни и козметични протези за горни крайници, които задоволяват строго специфични нужди.

Част от хората с ампутиран горен крайник са на възраст, но това не е от значение.

За нас от Ортомедикс от значение са а удобството и комфорта на пациента.

Протезата е механично устройство, което понякога се нуждае от ремонт.

Ние се грижим за поддръжката, корекцията и ремонта на протезите.

Протезите за горни крайници се използват от хора на всякаква въздраст. Те лесно се научават да ги използват и да си служат с тях добре.

За нас

Нашите клиенти

Удобни и комфортни протези

Забравете за твърдата пластмаса! Ние използваме ново поколение гъвкави материали с по-добро качество, включващи полиуретан, метал и силикон.

С тяхна помощ ще възвърнете отново своята увереност за активни дейности, а дискомфортът няма да бъде пречка за това!

Не позволявайте на ампутацията да промени начина Ви на живот!

Попитайте за Вашата протеза

Не чакайте до последно

Добре е да направите консултация и да Ви вземат мерки колкото се може по-рано.

Нашите специалисти ще Ви дадат полезни съвети, които ще Ви помогнат по-леко да преживеете травмата и да се възстановите.

Ортомедикс е производител на протези за горни и долни крайници, и търговец на дребно на медицински изделия, помощни средства и проспособления осигуряващи ефективна рехабилитация и социална интеграция на хората със специални нужди и тези в неравностойно положение, тук ще намерите най-доброто решение.

Новини

Задайте въпрос тук

Искаш да се свържем с теб?

Ortomedics - видео консултация
Затвори

Онлайн консултация

Видео разговор през вайбър, скайп или друга платформа - ЦЕНА 28 лв. / 1 час

Услугата е дистанционна проверка на протезата, коята се ползва и не е изработена от нашата фирма. Различни упражнения за редуциране на контрактури, подготовка на пациента за предстоящото протезиране, методи и похвати за балансиране и редуциране на проблеми с вестибуларния апарат. Проверка на общото състояние и информиране на ползвателите.

След направена заявка наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждение. След потвърждение в рамките на 1 час трябва да направите банков превод на: IBAN: ******* Ако плащането не се направи в рамките на 1 час консултацията се отменя.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.